Імуноглобуліни класу А (Ig A)

69,00
грн.
Опис дослідження
Основний вид імуноглобулінів (антитіл), що беруть участь у місцевому імунітеті.
Сироватковий IgA синтезується В-лімфоцитами (плазмоцитами); є фракцією гама-глобулінів та складає 10-15% усіх класів розчинних імуноглобулінів. Мономірна молекула складається із двох важких і двох легких ланцюгів. У сироватці 90% IgA представлений мономірними молекулами. IgA більшою мірою присутній не в сироватці, а на поверхні слизових оболонок, міститься в сечі, молоці, молозиві, слині, у слізному, бронхіальному та шлунково-кишковому секреті, жовчі, сечі.

Підготовка до дослідження
При взятті проби крові переконайтеся, що тварина спокійна. Для отримання найбільш достовірних результатів рекомендується не годувати тварину протягом не менше п'яти годин до відбору зразка крові.
Кров береться в суху, чисту пробірку (одноразову). Використовуйте голку відповідного розміру і товщини, здійснюйте забір крові плавно, щоб уникнути небажаного згортання або гемолізу.
1. Після взяття проби залиште пробірку при кімнатній температурі до моменту, коли кров згорнеться (це займе близько 10 - 15 хв).
2. Зберігати сироватку крові після утворення згустку потрібно обов'язково в холодильнику.
2. Сироватка або плазма повинні бути відокремлені від крові якомога швидше. Якщо є можливість, отцентрифугіруйте на місці. Перенесіть сивортку в пробірку Еппендорф, помістіть її в холодильник або залиште при кімнатній температурі.
Якщо проведення аналізу неможливо в період більше 48 годин, необхідно сироватку / плазму заморозити і зберігати при температурі -18 ° C.

Замовити дослідження
Щоб замовити дослідження, будь ласка перейдіть до каталогу досліджень, натиснувши на:
Імуноглобуліни класу А (Ig A)
Made on
Tilda