Загальний білок (TP)

56,00
грн.
Опис дослідження
Загальний білок сироватки полягає, головним чином, з альбумінів і глобулінів. Рівень глобулінів розраховується шляхом вирахування із загального рівня білка рівня альбуміну. Гипопротеинемия вказує на гипоальбуминемию, тому що альбумін є основним сироватковим білком. Концентрація білка сироватки / плазми визначається станом харчування, функцією печінки, нирок, гідратацією і різними патологічними процесами. Концентрація білка визначає колоїдний осмотичний (онкотоксичний) тиск.

Підготовка до дослідження
При взятті проби крові переконайтеся, що тварина спокійна. Для отримання найбільш достовірних результатів рекомендується не годувати тварину протягом не менше п'яти годин до відбору зразка крові.
Кров береться в суху, чисту пробірку (одноразову). Використовуйте голку відповідного розміру і товщини, здійснюйте забір крові плавно, щоб уникнути небажаного згортання або гемолізу.
1. Після взяття проби залиште пробірку при кімнатній температурі до моменту, коли кров згорнеться (це займе близько 10 - 15 хв).
2. Зберігати сироватку крові після утворення згустку потрібно обов'язково в холодильнику.
2. Сироватка або плазма повинні бути відокремлені від крові якомога швидше. Якщо є можливість, отцентрифугіруйте на місці. Перенесіть сивортку в пробірку Еппендорф, помістіть її в холодильник або залиште при кімнатній температурі.
Якщо проведення аналізу неможливо в період більше 48 годин, необхідно сироватку / плазму заморозити і зберігати при температурі -18 ° C.

Замовити дослідження
Щоб замовити дослідження, будь ласка перейдіть до каталогу досліджень, натиснувши на: Загальний білок (TP)
Made on
Tilda